Parentah pikeun panggunaan Skincell Advanced

Skincell Advanced: Pitunjuk pikeun Mangpaat

Skincell Advanced sayogi salaku émulsi cair dina botol kaca sareng dispenser pikeun aplikasi gampang. Produk dilarapkeun ka daérah pertumbuhan, nyingkahan jaringan séhat sareng mémbran mukosa. Nyoplokkeun kutil sareng mol kalebet aturan ieu:

Kumaha cara ngagunakeun sérum
  • kulit tos dibersihkeun tina kokotor;
  • leungeun dirawat kalayan antiséptik;
  • oléskeun komposisi na ku spatula atanapi iteuk khusus supados ulah dilarapkeun ka daérah kulit anu padeukeut.

Concealer nyerep gancang. Kursus pangobatan nyaéta 2-3 kali sapoé salami sabulan. Salami waktos ieu, pertumbuhan leutik atanapi sedeng ngaleungit. Mol gedé, papillomas, atanapi kutil tiasa nyandak waktos langkung lami pikeun dirawat. Pikeun kaperluan pencegahan, 2-3 aplikasi per minggu cekap.

Sateuacan nganggo produk, anjeun kedah ngaluarkeun réaksi alérgi, pastikeun integritas kulit dina area aplikasi.

Bacaan

Formula révolusionér ngajamin 100% hasil pangobatan - saatos sabulan dianggo, kulit janten jelas. Komponén aktif ngan ukur bertindak dina sél anu dirobah, tanpa néwak jaringan séhat. Konsentrat Sérum Advanced Skincell disarankeun dina kasus ieu:

  • nevi tina sababaraha lokalisasi sareng warna;
  • kutil, papillomas sareng kamekaranana;
  • hyperpigmentation tina kulit sareng fokus lokal tina gelap kulit.

Henteu aya kontéksipikasi kanggo dianggo kusabab komposisi alami na. Koréktor kedah dilarapkeun kalayan ati-ati pikeun jalma anu résiko alergi tinggi, kalayan tatu di daérah aplikasi (motong, bisul, perdarahan). Panilitian ngeunaan panggunaan nalika kakandungan sareng laktasi teu acan dilaksanakeun.

Entong ngalarapkeun komposisi aktif kana neoplasma kalayan tilas transformasi onkologis sél, contona, nalika tumuhna, tumuhna rambut, robih kontur sareng warna na. Dina kasus anu sanés, dana éta disahkeun pikeun dianggo di Indonésia.